Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa na rosole z ryżem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szponder wołowy 50 dkg
marchewka
pietruszka
seler
por (biała część)
kapusta włoska
woda 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa na rosole z ryżem

Z mięsa i warzyw ugotować rosół, wyjąć warzywa i zetrzeć na tarce, dodać ok 4-5 łyżek ryżu i gotować, aż ryż będzie miękki. Dołożyć mały przecier pomidorowy i podprawić śmietaną. Przyozdobić na talerzu zielona pietruszką. Zupa jest bardzo dobra.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 20.02.2011 23:09
kapustę włoską do pomidorówki? tego jeszcze nie próbowałam.
anna186 25.11.2010 20:09
super zupka
ewasylwia 21.11.2010 20:52
uwielbiam pomidorówkę
anya_86 18.11.2010 23:54
nic tylko gotować:)
aginaa 12.11.2010 14:08
super
Elżbieta18 03.10.2010 15:33
Zupa jest super- spróbujcie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak