Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z marynowanym bakłażanem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
baklażan marynowany 1 op
majonez 1 lyzka
koeprek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z marynowanym bakłażanem

Tuńczyka odsączyć, bakłażana wyjąć z zalewy, pokroić w kostkę, koperek posiekać, słodzik rozpuścić w łyżeczce gorącej wody, wszystkie składniki wymieszać. Świetnie smakuje z pszennym pieczywem posmarowanym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 16.09.2012 21:18
dziekuję
Renataj 16.09.2012 20:11
Bardzo ciekawy i apetyczny przepis
etka 03.01.2011 15:24
musi być pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak