Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jarzynowa a la galareta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: jarzynowa a la galareta

Jarzynki drobno pokroić w kosteczkę, wymieszać, dodać DUŻĄ ilość majonezu i ocet.Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie, gdy się ochłodzi dodać do jarzyn i wymieszać dokładnie.Włożyć do formy wyłożonej folią aluminiową i wstawić do lodówki by stężała.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak