Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z marynowaną dynią

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

natka kolendry
sos
jogort naturalny 200 ml
chrzan 1 łyżka
majonez 2 łyżki
dynia mały sloik
filety śledziowe 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z marynowaną dynią

Śledzie moczymy przez noc, płuczemy, kroimy w kawałki. Dynię odsączamy z zalewy, kroimy w małe kawałki, natkę siekamy. Przygotowujemy sos i mieszamy wszystkie składniki. Zostawiamy w lodówce na 12 godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 02.07.2011 14:27
wygląda smacznie
Grażyna13 17.11.2010 12:54
Fajne ! takich nie znałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak