Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muffiny z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny z migdałami

280 g mąki
100 g masła
2 łyżkeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody czoyszczonej
szczypta soli
1 jajko
250 ml mleka
200 g cukru

migdały do posypania

Wszystkie skłądniki połączyć w dużej misce, dobrze wymieszać. Foremki wypełnić do 3/4 wysokości, posypać migdałami i piec przez 25 min w piekarniku nagrzanym do 180 st. C. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia37
Natalia37 21.06.2011 18:26
świetnie wyglądają chyba się skuszę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak