Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy ze śmietaną i papryką

4.0
(24)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 20 dkg
śmietana 1/8 l
sól do smaku
papryka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy ze śmietaną i papryką

Bryndzę utrzeć ze śmietaną,dodać papryke i sól do smaku.
Używać do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maczek 18.12.2010 20:14
smakołyk
Magdalena80 13.10.2010 12:37
ciekawy przepis
Jaheira11 13.10.2010 12:21
chętnie wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak