Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczek
Marchew, pietruszkę i seler obieramy i trzemy na tarce, dodajemy do zupy, gotujemy kolejne 10 min. Dodajemy poszatkowana kapustę kiszoną, czosnek, skwarki i przyprawy, gotujemy ostatnie 10 min.
kapusta kiszona | 25 dag |
marchew | |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1/4 szt |
por | 3 cm |
skwarki sloniny | 1 łyżka |
curry | |
sól, pieprz | |
czosnek | 1 zabek |
cukier | |
kostka rosołowa | 1 szt |
ziemniaki | 5 szt |
ziele ang | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: