Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deserek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

różnych galaretek 4-5 opakowań
budynie 2
mleko 1/2 l
czekoladowa dekoracja
Biszkopty

Przepis i sposób przygotowania na: Deserek

Galaretki rozpuścić, ostudzone pokroić w kostki.
Ugotować budyń-gotując dosłodzić do smaku. Do pucharków włożyć biszkopty, na to budyń i wstawić do lodówki, potem wyłożyć kostki galaretek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 29.07.2011 14:02
super
katarzynka455 21.11.2010 09:05
fajny
Ewa111 04.10.2010 16:27
bardzo prosty a zarazem kolorowy i pyszny deser
Ania82 02.10.2010 09:22
fajny pomysł, zwłaszcza dla dzieci!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak