Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowane filety z dorsza

4.0
(24)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety 10 dkg
por 1 szt
sok z cytryny 1 lyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowane filety z dorsza

Pora przekroic wzdluż,zalac zimna wodą ugotować ok.1 1/2 szklanki wywaru i osolic go.
Do wrzącego wywaru wlożyc filety i ugotować.
Wyjąc z wywaru i polac sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 30.04.2011 12:53
pyszne
Bart 18.12.2010 12:32
dobre
Magdalena80 18.12.2010 12:27
ryby są bardzo zdrowe
Jaheira11 18.12.2010 12:16
lubię rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak