Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekinskiej i kukurydzy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
kukurydza w puszce 1 szt
cebula 1 mała
oliwki zielone garść
sok z połowy cytryny
sól do smaku
cukier do smaku
oliwa 3 łyżki
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekinskiej i kukurydzy

Kapustę posiekać, dodać resztę składników, oliwki pokroić w plasterki, wszystkie składniki wymieszać..
lekko posolić, skropić sokiem z cytryny..
na koniec dodać przyprawę do sosu na sucho dodać oliwę i wymieszać..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 14.05.2011 21:28
mniam, mniam...
artur7 11.05.2011 06:03
smaczne
Emilia22 02.10.2010 11:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak