Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka 4 plastry
ser żółty 8 plastrów
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony

Przygotować szynkę w plastrach, ser żółty (jaki kto lubi), na plaster sera kładziemy szynkę i przykładamy drugim plastrem. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na małym ogniu po obydwu stronach. Można jeść z ketchupem lub jak kto lubi. Potrawa jest szybka i smaczna. Możesz wykorzystać resztki wędlin i sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 13.11.2011 09:01
super
Sylwia56
Sylwia56 12.08.2011 18:03
świetne
wolochski 18.06.2011 23:03
super
jola1512 18.05.2011 08:47
extra
Marta98 10.04.2011 21:34
super
Cbeti 29.11.2010 17:27
Super, szybko i smacznie, wypróbowałam :)
anna186 25.11.2010 20:09
mniam mniam:)
accee 13.11.2010 23:45
Super pychota!!
aginaa 12.11.2010 14:08
pycha
Islanzadi 26.10.2010 00:12
Chyba znalazłam przepis na jutrzejszy obiadek :D
Elżbieta18 02.10.2010 00:11
Są pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak