Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa na colowym wywarze mięsnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

war z coli pozostały z gotowania szynki
fasol
sól
kumin
kolendra
Liść laurowy suszony Prymat
ziele ang

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa na colowym wywarze mięsnym

Fasolę moczyć najlepiej na noc, zmieniając często wodę. Odcedzoną wrzucić do wywaru mięsnego z coli. Dodać ziele angielskie i liście laurowe, gotować do miękkości fasoli. Przyprawić solą oraz kolendrą i kminem świeżo mielonymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 16.03.2012 13:51
dziekuję
Norgiusz 21.11.2011 09:28
ciekawa
js28 25.04.2011 15:24
interesujące :)
Anna200 16.01.2011 15:39
super
Jolanta40 14.11.2010 15:22
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak