Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia z rybnym farszem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

3cukinie
mleko
natka pietrzuszki
Koperek suszony Prymat
śmietana 12%
ok15dag żółtego sera startego
oliwa
filet z mintaja 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia z rybnym farszem

Cukinie przekroić na pół,wydrążyć miąższ.Filet moczyć w mleku i gotować w osolonej wodzie ok15min.Namoczoną w wodzie bułkę odcisnąć i zemleć z rybą,posiekaną cebulą i miąższem z cukinii.Dodać do farszu jajko,koper i natkę,przyprawić do smaku(można dodać odrobinę carry),dodać ok1-2łyżki śmietany i ser.Napełnić cukinie,pokropić oliwą i zapiec w180stopniach ok20-30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak