Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza z bekonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielony groszek
spody do pizzy
śmietana 18%(pół szklanki)
jajko
rozmaryn
tymianek
pomidor
boczek 20 dag
ser żółty 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z bekonem

Spody do pizzy posmarować delikatnie oliwą i podpiec ok10min w200stopniach.Wyłożyć plastry boczku,posypać groszkiem.Śmietanę wymieszać z jajkiem i startym serem oraz ziołami.Polać pizzę.Podpiec ok10min,wyłożyć kawałki pomidora i zapiec kolejne 5min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 08.02.2012 18:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak