Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z czereśniami z bitą śmietaną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czereśnie 400 gram
cukier 4 łyżki
bita śmietana 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z czereśniami z bitą śmietaną

Ciasto rozwałkowujemy wycinamy krążki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/54423/ciasto-na-pierogi-bez-jajek.html czereśnie pozbawiamy pestek mięszamy z cukrem , lepimy pierogi gotujemy 10 minut od kad wypłyną , podajemy polane bitą śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 13.04.2011 18:38
smak wakacji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak