Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka slaska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chudego wedzonego boczku 125 g
cebule 2
szklanka kiszonych ogorkow z koperkiem 1
śledzie 3 (solone)

Przepis i sposób przygotowania na: salatka slaska

sledzie wlozyc do wody mineralnej i pozostawic do nastepnego dnia nastepnie wyjac z wody i rozlozyc na desce zdjac skorke i rozciac ryby wzdluz grzbietu wyjac osci a mieso pokroic w drobna kostke boczek obrana cebule i ogorki drobno posiekac i wymieszac ze sledziami doprawic octem i swiezo zmielonym pieprzem salatke rozlozyc na posmarowanych maslem kromkach wiejskiego chleba i posypac szczypiorkiem mozna ja takze podawac do goracych ziemniakow w mundurkach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 15.11.2011 19:27
ale nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak