Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos salsa paprykowa (do ryb i drobiu)

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

OSTRA PAPRYCZKA
2 średnie pomidorki
ząbek czosnku 1 ząbek
papryka czerwona 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos salsa paprykowa (do ryb i drobiu)

Paprykę i pomidory obrać ze skórki, oczyścić z nasion (opiec wcześniej w piekarniku paprykę, pomidorki sparzyć). Pokroić w kostkę. Czosnek, ostrą papryczkę, bazylię drobno posiekać, odać do warzyw, doprawić. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 09.06.2011 21:18
coś nowego
Agnieszka172 05.01.2011 19:46
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak