Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z kapusty kiszonej z grzybami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusty kiszonej 1 kg
grzyby suszone 2-3 dag
cebula 1 szt
pieprz, sól do smaku
ząbki czosnku 2 szt
masło 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty kiszonej z grzybami

Kapustę ugotować i odlać wodę. Grzyby wcześniej namoczone, ugotować i pokroic w paski. Cebule pokroic w kostkę, dodać masło, grzyby i razem przesmażyć. Dodać do kapusty, wymieszać, dodając drobno posiekany czosnek, sól i pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zdzislawa2 08.03.2012 16:51
uwielbiam
tomek18 07.10.2011 09:59
pycha
Agnik 13.08.2011 22:26
super
darus 26.06.2011 16:52
mój ulubiony
Juleczka20 27.05.2011 11:59
uwielbiam
gosia561 17.05.2011 10:25
taki lubię najbardziej
piotereq 22.04.2011 13:56
pycha
piotereq 22.04.2011 13:56
pycha
piotereq 22.04.2011 13:56
pycha
malaczarna23 27.02.2011 12:07
pyszny ten bigos
mysza666 09.12.2010 19:57
Taka trochę postna ta kapustka, ale i taką dobrze czasem zjeść
Agnieszka172 10.09.2010 19:30
uwielbiam bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak