Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smalec z dodatkiem grzybów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: smalec z dodatkiem grzybów

Smalec topimy w gęsiarce.Cebulkę podsmażamy winnym garnku i dodajemy do smalcu. Grzyby kroimy w cienkie paski, gorzucamy do smalcui smażymy cały czas mieszając.Dodajemy sól i peprz do smaku.Zostawiamy smalczyk aż się zastoi i zmieni swój stan na stały:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak