Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
jabłko 1 szt
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Z oliwy i soku z cytryny przygotować zaprawę. Doprawić solą i cukrem. Kapustę drobno pokroić. W czasie krojenia mieszać kapustę z zaprawą. Dodać drobno posiekane jabłko. Przyprawić do smaku solą i cukrem oraz sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 02.05.2013 20:00
smaczny dodatek do obiadku
Agnik 22.12.2011 18:18
proste i dobre
edyta44 24.10.2011 13:38
pycha
Angelika10 25.05.2011 20:54
Pyszna, polecam.
Monika193
Monika193 05.05.2011 21:59
zrobiłam na obiad, super
Margo1 02.10.2010 15:23
Bardzo ją lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak