Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z tartych ziemniaków

4.0
(22)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
jajko 2-3 szt
sól, pieprz
cebula 1-2 szt
kapusta 1 duża

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z tartych ziemniaków

Ziemniaki podzielić na 2 części. Jedną ugotować,a drugą utrzeć jak na placki ziemniaczane, odsączyć. Dodać jajka, sól, pieprz i ziemniaki ugotowane zmielone. Cebule podsmażyć na rumiano, dodać do masy. Zawijać w liście jak gołąbki. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.02.2013 12:09
wyglądają apetycznie
chelsi 10.08.2012 21:35
super pomysł
mariusz14 30.05.2012 19:17
mniam
Żaneta1 25.01.2012 17:29
ciekawe bardzo..
Żaneta1 25.01.2012 17:29
ciekawe bardzo..
polly66 09.01.2012 14:23
wow
Pacia 14.11.2011 09:59
takich jeszcze nie jadłam
Joanna108
Joanna108 30.07.2011 10:34
super pomysł na ziemniaki - muszę wypróbować
grazia1 18.05.2011 16:09
bardzo ciekawe
FAFIK 20.04.2011 22:18
A to ciekawe!
mehia 26.11.2010 09:07
extra :)
ben-ka 18.10.2010 10:27
Takiego dania to ja nie jadłam:)szkoda,że przez monitor nie można poczuć smaku:)
Myszka75 14.10.2010 08:59
ciekawy pomysł:)
Natalia/tubisiek 01.10.2010 12:08
nigdy czegoś podobnego nie jadłam! wydaje się być pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak