Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety w serowej panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 50 dag
jajko 2 sztuki
mąka 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło roślinne 1 łyżka
olej sojowy 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
posiekana zielenina
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: filety w serowej panierce

zamrożone filety lekko odmrozić, obtoczyć w mące ziemniaczanej ze startym serem, umoczyć w rozbitym jajku i obtoczyć w bułce tartej. smażyć rumieniec na mocno rozgrzanym oleju z masłem roślinnym. przy podaniu posypać zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

basiulka20088 28.10.2010 11:50
chętnie spróbuję ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak