Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z fetą i oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 500 gram
oliwki zielone 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z fetą i oliwkami

Ciasto rozwałkowujemy, wycinamy mała szklaneczką krążki
fetę kroimy w drobna kostkę dodajemy pokroione oliwki mięszamy, lepimy pierożki , gotujemy do momentu wypłyniecia na wierzk, wyjmujemy, można podawać ze słodka śmietana.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 13.03.2011 00:17
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak