Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana papryka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
ziemniaki 60 dag
ser biały 30 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka 40 (biała)
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka

Paprykę myjemy, wydrążamy gniazda nasienne. Ziemniaki obieramy i gotujemy. Cebule kroimy w kostkę i smażymy na oleju. Ziemniaki gotowane mielimy z serem białym. Dodajemy smażoną cebulę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Faszerujemy paprykę farszem. Zapiekamy w piekarniku 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agunesu 03.11.2012 16:43
smaaaczne
Barbara33 08.03.2012 09:30
super
Smakosz6 23.05.2011 09:21
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak