Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper 1 pęczek
bulion 1 l
sól, pieprz
mąka 4 łyż
śmietana 1,2 szt
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa z jajkiem

bulion zagotowac dodać pokrojony koper i chwile pogotwać dodać mąke i chwile gotować. Doprawić do smaku. Dodać śmietane. Podawąc z pokrojonym w ćwiartkę jajkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak