Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchwi, jabłka i kapusty kiszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

25 dag dobrej kapusty kiszonej
2 duże marchewki
sól, cukier, pieprz mielony
olej
jabłko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchwi, jabłka i kapusty kiszonej

Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na jarzynowej tarce.Kapustę jeśli rzeba opłukac, pokroić. Wszystko wymieszać.Doprawić wg uznania podanymi przyprawami i wlać 1 łyżke oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 22:01
Prosta i zdrowa.
ziutula
ziutula 06.10.2012 13:10
taką kapustkę lubię też do kanapki włożyć...pyszna
Smakosz6 28.10.2011 10:08
mniam
Ewelina38 02.04.2011 12:16
ależ apetyczna surówka, dziś na obiadek robię sosik i już mam pomysł na pyszny dodatek, dzięki :)
Jolanta_P-S 23.02.2011 17:58
lubię surówki na bazie kapusty kiszonej
madi356 20.12.2010 10:17
też taką robię
wedith1 05.10.2010 09:15
Prosta i smaczna! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak