Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło piklingowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 10 dkg
pikling 10 wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Masło piklingowe

Piklinga obrać ze skóry i ości, rozetrzeć na gladką masę. Maslo rozetrzeć na pulchną masę, dodać rybę i jeszcze dokładnie rozetrzeć.Używac do smarowania pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 13.09.2013 21:12
Pyszne do pieczywa
IZABELA29 20.11.2012 09:02
warto spróbować .
kuklik 13.04.2012 08:46
lubię takie masełka
barbara11561 04.04.2011 07:42
Super masełko:)
krzyniu1984 25.03.2011 16:15
fajny pomysł!
Ewelina47 29.01.2011 13:23
fajne
Natalia/tubisiek 30.10.2010 11:09
takiego jeszcze nie jadłam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak