Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser do panierowania sznycli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

5 dkg sera żółtego startego na drobnej tarce
Bułka tarta klasyczna Prymat
3 dkg mąki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ser do panierowania sznycli

Ser wymieszać z tartą bułką. Sznycle obtaczać w mące z dodatkiem soli, w jajku roztrzepanym i w bułce tartej wymieszanej z serem. smazyć w dośćdużej ilości tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 12.03.2013 19:04
Ciekawy pomysł
Seba 06.12.2012 10:07
super
fictor123 07.11.2012 10:42
lubie
anemon 09.06.2012 07:34
Praktyczna i przydatna "instrukcja obsługi sznycla".
ewaa 28.12.2011 14:44
rewelacja !
pacpaw 18.08.2011 21:18
dla sznycla w żyjącego w samotności, ser do panierowania dla większej radości, w bo parze jest siła, gdy ser z sznyclem się trzyma
barbara11561 08.08.2011 15:37
pyszne,takiej panierki nie robiłam
ben-ka 04.06.2011 09:08
też muszę spróbować.
Ewelina47 31.12.2010 16:09
wypróbuję
Natalia/tubisiek 21.10.2010 08:31
fajne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak