Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki zapiekane z liściem laurowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaczki 1 kg
sól
olej
Liść laurowy suszony Prymat kilka sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki zapiekane z liściem laurowym

Ziemniaczki obieramy, myjemy, nacieramy olejem lub masłem. Doprawiamy solą i przyprawą do ziemniaków. Dodajemy liście laurowe lub nacinamy ziemniaki i wkładamy w nacięcie po kawałku liścia. Zapiekamy około 1 godzinę w temperaturze 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak