Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

8 jajek ugotowanych na twardo
1 łyżka masła roślinnego
1 łyżka majonezu
Łyżka posiekanej natki pietruszki
Sól
Pieprz

Ugotowane jaja obrać ze skorupek, w dłuż przekroić na pół-wyjąć żółtka. wyjęte żółtka połączyć z masłem, majonezem solą i pieprzem i utrzeć je na gładką masę- tak przygotowany farsz nałożyć w dołki po wyjętych żółtkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 10.11.2010 08:00
robię podobne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak