Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
kakao 4 łyżki
cukier waniliowy 1 opakowanie
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa

Margarynę rozpuszczamy w rondelku i dodajemy cukry - dokładnie mieszamy aby się rozpuściły! Dodajemy kakao i delikatnie łączymy.
Tak przygotowaną prostą polewą polewamy placki, desery, słodkie naleśniki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 29.12.2011 11:00
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak