Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik po meksykansku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 4
fasola czerwona 2 łyżki
ketchup
cebula 1
ogórek kiszony 1
koperek zielony 1 łyżeczka
ananas 2 łyżki
papryka marynowana 4 kawałki
papryka czerwona 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik po meksykansku

Do keczupu dajemy pokrojona cebulkę, paprykę, ogórki. Ananas i fasole z puszki doprawiamy papryka w proszku na koniec dodajemy koper. Mieszamy dodajemy śledzie mieszamy. Można jeszcze dodać kukurydze z puszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak