Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

aromatyczny ocet do dań rybnych

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapary 1 łyżeczka
ocet winny czerwony 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: aromatyczny ocet do dań rybnych

zagotować ocet bazylię i kapary wrzucić do wrzącego octu ostudzić i przelać do butelki odstawić na 2 tygodnie codziennie potrząsając przefiltrować i odstawić na kolejne 5 dni nie poruszając butelki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 27.05.2012 08:23
super
melonik 27.05.2012 08:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak