Składniki:
śliwki węgierki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sok i skórka starta cytryny | 0,5 sztuki |
miód | 1,5 łyżeczki |
szczypta soli | |
woda | 100 (przegotowana) |
goździki mielone | 1/4 łyzeczki |
śliwki węgierki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sok i skórka starta cytryny | 0,5 sztuki |
miód | 1,5 łyżeczki |
szczypta soli | |
woda | 100 (przegotowana) |
goździki mielone | 1/4 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: