Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszonka z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasoli 1 szkl
kolorowej papryki 2
cebula 1
białej kiełbasy parzonej 30 dag
wędzonego boczku 10 dag
buljonu 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Duszonka z warzywami

fasolę zalać zimną wodą na noc, rano odcedzić i zalać świeżą wodą dodaj sól, papryę i cebulę pokroić w kostkę, kiełbasę w talarki, boczek pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać i wszystko razem wymieszać podlać buljonem , doprawići dusić jescze 10 min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak