Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miętówka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Masa: 600 ml słodkiej kremówki, 400 g pastylek miętowych(są to pastylki miętowe oblane czekoladą, pakowane w zielonym sreberku i

Przepis i sposób przygotowania na: miętówka

Upiec biszkopt( każdy na swój sposób). Kremówkę z pastylkami zagotować (ciągle mieszając). Włożyć do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia sztywno ubić, rozpuścić żelatynę z cukrem w 1/2 szklanki wody i dodać do masy. Masę wylać na biszkopt. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak