Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka koperkowo-pietruszkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
makaron drobny, nitki
natka pietruszki
koperek
sól
Pieprz biały mielony Prymat
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
bulion warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka koperkowo-pietruszkowa

Bulion zagotowujemy, dodajemy pokrojone w kostkę, lub starte na tarce o grubych oczkach warzywa. Gotujemy do miękkości, dodajemy ugotowany makaron, doprawiamy do smaku. Pod koniec dodajemy obficie posiekanej natki pietruszki, koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak