Składniki:
kurki | 3/4 kg |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
woda | 1 szklanka |
sól | 1/2 łyzki |
cukier | 2 łyzeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-4 pokruszone |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
Ziele angielskie całe Prymat | 1/2 łyżeczki |
kurki | 3/4 kg |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
woda | 1 szklanka |
sól | 1/2 łyzki |
cukier | 2 łyzeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-4 pokruszone |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
Ziele angielskie całe Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: