Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

,,Ni to żółty – ni to topiony „ w sałatce :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 łyżki majonezu,sól,pieprz mielony ,1 łyżka pokrojonego szczypiorku ,
1 łyżka pokrojonej drobno świeżej czerwonej papryki,1 łyżka pokrojonej drobno świeżej żółtej papryki
olej 1/2 szkl. (odsączonego z marynowaneg

Przepis i sposób przygotowania na: ,,Ni to żółty – ni to topiony „ w sałatce :

Pokruszony makaron zalać w miseczce ½ litra wrzącej wody .Przykryć i zostawić na 10 minut .Odcedzić i ostudzić .Wymieszać z serem i majonezem . Doprawić solą i pieprzem .Zostawić w lodówce na minimum 30 minut . Podawać posypaną szczypiorkiem i oboma paprykami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 19.04.2011 18:25
fajne połączenie takie wiosenne
iknkirke 01.04.2011 09:50
fajne danie
banditka 06.10.2010 10:15
fajna nazwa i potrawa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak