Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos musztardowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z ryb 100 ml
wino 100 ml
musztarda 2 łyżki
masło 1 łyżka
żółtko jajek 4 sztuki
mąka 1 łyżka
woda 500 ml
sól

Przepis i sposób przygotowania na: sos musztardowy

Wywar z ryb, wino, musztardę i masło zagotować. Rozmieszać żółtka z mąką i wodą, dodać do gotującego się sosu. Następnie odstawić z ognia, doprawić solą. Podawać do ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.01.2011 08:47
super
ada12302 09.11.2010 20:03
bardzo smaczny
alaaa 08.10.2010 10:31
bardzo ciekawy przepis
elżbieta20 05.10.2010 21:30
mozna sprobowac ale wino wole wypic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak