Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak z kiełbasą i grzybami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

20 dkg kapusty kiszonej
4 dkg grzybów suszonych
40 dkg kiełbasy
0,4 litra śmietany
koper
5 dkg mąki
Kolender
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak z kiełbasą i grzybami

Pokroić w plasterki kiełbasę nastawić do gotowania razem z pokrojoną kapustą. Do smaku dodać soli, pieprzu, kopru, kolendry i ostrej papryki. Kiedy kapusta i kiełbasa będą miękkie, dodać śmietanę i jeszcze raz zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 20.02.2012 08:02
pycha zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak