Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotleciki z mielonych podpinek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podpinki 60 dkg
kajzerka 1 szt
jajko 1 szt
sól, pieprz
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kotleciki z mielonych podpinek

grzyby oczyści i zagotować. Kajzerkę namoczyć. Cebule pokroić w kostke i podsmażyć z odsączonymi grzybami na maśle. Wszystko razem przemilić przez maszynkę. Do masy dodac jajko i wymieszać ponownie. Formowac kotlety i panierowac w bułce. Smazyc na tłuszczu na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 05.01.2013 20:12
fajny przepis
monika154 02.07.2011 12:43
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak