Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowe mielone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
jajko 1 sztuka
bułka czerstwa 1 sztuka
cebula 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia
sól
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe mielone

Cebulę ścieramy na tarce o grubych oczkach, bułkę maczamy w wodzie, odciskamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki i formujemy niewielkie pulpeciki. Panierujemy w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak