Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z mintaja

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z mintaja

1. Filety osuszyć ręcznikiem papierowym lekko posolić z jednej strony.
2. Rozbić jajko , a n drugim talerzu wysypać bułkę.
3. Optaczać filety na przemian az w jajku, raz w bułce w jajku i w bułce (tzw. podwójna panierka)
4. przyprawić przyprawą z jednej strony z drugiej lekko posoloć.
5. Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monikaaa1 14.08.2011 21:20
dobrze smakuje , często to robię na obiadek :)
Patrycja33 03.06.2011 16:52
lubię taki filecik na obiadek
Motorek 23.05.2011 21:44
PYCHA
Mati13 28.04.2011 16:25
pyszny obiad
mariusz14 08.10.2010 10:48
pycha
asiunia_d1wp 07.10.2010 16:05
mniam!
banditka 30.09.2010 19:39
super
Margo1 30.09.2010 19:25
pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak