Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA WIETNAMSKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pierś z kurczaka pieczona 40 dkg
cebula 1 szt
majonez 9 łyż
sól, pieprz
ogórek konserwowy 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA WIETNAMSKA

kapustę poszatkowac i lekko poslić i po 1 godz. odsaczyć. Kurczaka cebulę i ogórki pokroić w kostkę i wymiszac z majonezem doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 24.09.2013 17:49
salatka z mieskiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak