Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska z papryką i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

główka kapusty pekińskiej 1 szt.
ząbek czosnku 3 szt.
pomidor 1 szt
garsc rodzynek
4 lyzki majonezu
sól i pieprz do smaku
papryka czerwona 1 szt.
rzodkiewka 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska z papryką i rodzynkami

Kapustę, pomidor, paprykę i rzodkiewki pokroić w kostkę. Wymieszać z rodzynkami, przeciśniętymi przez praske. Dodać czosnek i majonez. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak