Składniki:
mąki | 2 szklanki |
żółtko jajek | 2 |
jajko | |
pół masła | |
pół margaryny | |
cukru | szklanka |
kwaśnej śmietany | 3 łyżki |
proszku do pieczenia | 1,5 łyzeczki |
jabłka | 40 dag |
mak | 40-50 dag |
mąki | 2 szklanki |
żółtko jajek | 2 |
jajko | |
pół masła | |
pół margaryny | |
cukru | szklanka |
kwaśnej śmietany | 3 łyżki |
proszku do pieczenia | 1,5 łyzeczki |
jabłka | 40 dag |
mak | 40-50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: