Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

amaretti włoskie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 1 kg
mąka pszenna 50 dag
jajko 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: amaretti włoskie

migdały zmielić dodać przesianą mąkę i jajka i wyrobić na jednolita masę blachę wyłożyć papierem do pieczenia łyżką kłaść małe porcje ciasta i wstawić do piekarnika na ok 15 minut w temp 180c

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 27.05.2012 08:23
mniam
melonik 14.01.2012 09:01
mniam mniam
malaczarna23 16.08.2011 10:48
super
malaczarna23 16.08.2011 10:48
super
ewelina/bunia 20.10.2010 15:44
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak