Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mini pierozki z pieczarkami w barszczu czerwonym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 300 gram
bulion 1 litr
mini pierożki z pieczarkami 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: mini pierozki z pieczarkami w barszczu czerwonym

Bulion gotujemy dodajemy starte na tartce buraki, odrobinę kwasku aby buraki nie zbielały, przyprawiamy po30 minutach przecedzamy barszcz przez sito, rozleamy do miseczek, dodajemy mini pierożki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/53289/mini-pierozki-z-pieczarkami.html

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 01.05.2011 23:15
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak