Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z pieczarek

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 kilogram
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z pieczarek

Pieczarki płuczemy w wodzie, nastepnie ostroznie nadziewamy na patyczki szaszłykowe. Z obu stron smarujemy majonezem, oproszamy sola i pieprzem i pieczemy w piekarniku w temperaturze 185 stopni około 15-20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 01.06.2012 23:57
Fajny dodatek do mięsiwa z grilla np. karkówki
mic 27.03.2012 12:46
pieczone peiczarki ana grillu sa dobre i jeszcze je przyprawic
goofy9 09.07.2011 09:30
szybkie i bardzo smaczne
iknkirke 30.03.2011 10:03
fajny pomysł
ewelina/bunia 23.11.2010 17:10
pycha
Iwusia 04.08.2010 15:00
Fajne dla miłośników grzybków :)
Pyza 24.05.2010 08:40
Sezon na grilla ruszył jutro je zjem
Bartolomeo 09.05.2010 12:21
Ciekawa koncepcja ciekawe jak smakuje
Małgorzata113 09.05.2010 09:39
Bardzo fajne, bezmięsne szszłyki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak